Vanaf zondagavond 3 september 22.00 uur sluit de gemeente een deel van de N211 bij de Lozerlaan af voor verkeer. De afsluiting is nodig om dit gedeelte van de Lozerlaan opnieuw te asfalteren. Om langdurige overlast te voorkomen voert de gemeente de werkzaamheden in een korte periode uit. De werktijden zijn overdag en soms ook in de avond en nacht. Voetgangers, (brom)fietsers, openbaar vervoer en autoverkeer worden omgeleid.

Het asfalt van de Lozerlaan is in zeer slechte staat en het is noodzakelijk om dit snel te vervangen. Het niet tijdig vervangen van asfalt levert onveilige (verkeer)situaties op. Daarom is gekozen om de Lozerlaan korte tijd in zijn geheel af te sluiten om de weg zo snel mogelijk te asfalteren.

Korte periode van werkzaamheden

De werkzaamheden zelf beginnen op maandag 4 september en duren tot en met vrijdag 15 september 2024. De werktijden zijn overdag en soms ook in avond en nacht. Vrijdagmiddag 15 september gaat de weg weer open.

Meer informatie

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • Stem op bereikbarestad.denhaag.nl

    Bereikbarestad.denhaag.nl is geselecteerd als een van de initiatieven die informatie actief toegankelijk maakt voor haar inwoners. Vanaf vandaag kunt u stemmen […]

    Lees verder
  • Tijdelijk geen fietsen parkeren op Spuiplein

    Rondom het stadhuis wordt natuursteen gelegd en het Spuiplein wordt ingericht. Door dit werk is er op het Spuiplein tijdelijk […]

    Lees verder
  • Werkzaamheden aan tramsporen tram 1 en 9

    HTM laat vanaf maandag 14 oktober tot en met zondag 15 december 2024 werkzaamheden uitvoeren op het tracé van de […]

    Lees verder